Vremenska zona

UTC
Jesu li mobiteli i ostali uređaji novi, zapakirani i nekorišteni?

Svi uređaji su novi, zapakirani i nekorišteni ukoliko u naslovnu proizvoda nije drugačije naglašeno.

Jesu li svi artikli s webshop-a dostupni u poslovnicama?

Stanje na webshop-u ne mora nužno odgovarati stanju u poslovnicama.

Za više informacija o dostupnosti artikala kontaktirajte nas na prodaja@smartlab.hr ili 01 5623 013

Imaju li uređaji EU jamstvo?

Svi uređaji dolaze s EU jamstvom u trajanju 24 mjeseca uz iznimku Apple uređaja koji dolaze s jamstvom od 12 mjeseci.

Kako mogu rezervirati uređaj?

Jedini oblik rezervacije je provedba narudžbe putem www.smartlab.hr .

Možete li za kupnju izdati R1 račun?

R1 račun moguće je dobiti za sve proizvode koji se nalaze u poslovnicama i na www.smartlab.hr . Uz pojedine artikle iskazana je posebna napomena koja se odnosi na detalje vezane uz poseban postupak oporezivanja marže.

*** Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost ( NN, br. 73/13 ). PDV je sadržan u cijeni, a obračunava se na ostvarenu maržu.***

Pravni subjekti:

Iznos u trošak – DA

Odbitak PDV-a – NE

Rade li mobiteli na sve mreže?

Svi mobiteli su otključani (SIM free) i rade na sve mreže.

Može li se platiti na rate?

Moguća je kupnja na rate. Cijene za rate su iskazane kod svakog proizvoda.

Kojim karticama se može platiti?

Za plaćanje u našim fizičkim poslovnicama ili na online prodajnom mjestu www.smartlab.hr  mogu se koristiti debitne i kreditne Maestro, MasterCard, VISA i Diners kartice.

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

MasterCard – 2 do 24 rate

VISA – 2 do 24 rate

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.

VISA Premium – 2 do 24 rate

VISA Inspire – 2 do 24 rate

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK d.d.

Diners – 2 do 36 rate

Meastro – 2 do 12 rate

VISA – 2 do 12 rate

MB PLUS (AGRAM BANKA d.d. / SLATINSKA BANKA d.d. / SBERBANK d.d. / KENTBANK d.d. / ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

Mastercard – 2 do 12 rate

Meastro – 2 do 12 rate

VISA – 2 do 12 rate

Koliki je rok isporuke?

Dostavu roba vrši kurirska služba GLS i to isključivo na području Republike Hrvatske. Za obavljenu narudžbu robe koja je na skladištu (dostupna odmah) dostava kreće isti radni dan, odnosno na adresi primatelja bit će sljedeći radni dan, ali samo pod uvjetom da je transakcija provedena do 14:00 sati.  Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu.

Najduži rok dostave za Republiku Hrvatsku je 3 do 5 radnih dana, osim za vrijeme velikih sniženja i neradnih dana te blagdana kada rok može biti nešto duži – do 10 radnih dana.

Sve narudžbe ovise o dostupnosti proizvoda kod dobavljača. U skladu s tim SMARTLAB SHOP d.o.o. zadržava pravo u slučaju poteškoća vezanih uz dostavu proizvoda ili nedostatka artikala na skladištu, ponuditi zamjenski proizvod iste kvalitete i vrijednosti. Ako ne želite naručiti zamjenski proizvod, izvršit ćemo povrat eventualno plaćenog iznosa i otkazati Vašu narudžbu.

Za više informacija o dostupnosti artikala kontaktirajte nas na prodaja@smartlab.hr ili 01 5623 013

Koji je rok za povrat proizvoda?

Roba kupljena na daljinu – Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavjestiti prodavatelja o otkazivanju narudžbe pismenim putem. Narudžba se smatra otkazanom kada prodavatelj primi pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja narudžbe kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Proizvod koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećen i potpuno ispravan.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

U slučaju povrata robe koja je korištena, nema svu pripadajuću ambalažu ili nije dovedena u prvobitno stanje kao na dan kupovine teretimo Vas za iznos od 20% do 50% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. U slučaju povrata robe koja je vidno korištena SMARTLAB SHOP d.o.o. ima pravo odbiti povrat u potpunosti.

SMARTLAB SHOP d.o.o. utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.

Može li se kod vas mobitel dodatno osigurati?

Osiguranje za mobitel možete kupiti u našim poslovnicama ili na webshop-u www.smartlab.hr prilikom kupnje uređaja, a osigurati možete novi, rabljeni ili servisirani uređaj. Za savjetovanje oko osiguranja slobodno nas kontaktirajte na info@smartlab.hr ili 01 5623 013.

Mogu li kod vas kupiti poklon bon?

U našim poslovnicama i webshop-u www.smartlab.hr moguće je kupiti poklon bon u iznosu od 300 kn ili 500 kn.

Košarica0
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
Odaberite polja, možete koristiti drag and drop za poredak.
 • Fotka
 • Šifra
 • Ocjena
 • Cijena
 • Stanje
 • Raspoloživost
 • U košaricu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Težina
 • Dimenzije
 • Dodatne informacije
 • Karakteristike
 • Dodatne karakteristike
 • Dodatna polja
Click outside to hide the comparison bar
Usporedi
1€ = 7.53450 kn