Printer Epson L3150, All in one, WiFi, A4

Gotovina:

1.349,00 kn

Kartice (do 12 rata):

1.483,90 kn

Cijena za gotovinu odnosi se na plaćanje: gotovinom, virmanom, karticom (jednokratno) i plaćanje pouzećem

BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 500,00 kn.

Šifra: 18010004-1 Kategorije: ,

Opis

Ovaj kompaktan pisač EcoTank 3-u-1 s funkcijom Wi-Fi Direct izvrstan je na svim poljima zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu, mobilnom ispisivanju i učinkovitoj tehnologiji. Ovaj pouzdani pisač bez uložaka sadrži poboljšani sustav punjenja tinte i bočice s tintom jednostavne za korištenje. Zahvaljujući priloženoj trogodišnjoj zalihi tinte1, moći ćete uštedjeti do 90 % na troškovima tinte2.

Tri godine1 – toliko dugo ne trebate kupovati dodatnu tintu za model L3150. To znači da možete uštedjeti do 90 % na troškovima tinte2. Trošak ispisa po stranici iznimno je nizak, a proizvodi do 8100 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji uz priloženu tintu3.

Sa zalihama tinte koje su jednakovrijedne zalihi od 82 uloška s tintom2, uz pisač EcoTank nadopune tinte su rjeđe. Pisač koristi spremnik za tintu iznimno velike zapremnine da bi se u potpunosti otklonila potreba za ulošcima.

Zahvaljujući tome što se spremnik za tintu nalazi s prednje strane pisača, novi dizajn je kompaktan i pruža jednostavan pristup za dodatno punjenje i jasan prikaz razina tinte. Ima značajku poboljšanog sustava nadopune tinte koja je izrađena za smanjivanje rizika od prolijevanja i nereda na minimum. Nove bočice imaju ugrađen mehanizam koji jamči punjenje samo određenih spremnika odgovarajućom bojom.

Uz Wi-Fi i Wi-Fi Direct vaš pisač može primati dokumente za ispis s pametnih uređaja putem aplikacije Epson iPrint4 .

Uz ispisnu glavu Micro Piezo, EcoTank pruža pouzdano rješenje za ispis. Dostupno je jednogodišnje standardno jamstvo, dok promotivna jamstva mogu ponuditi više. Provjerite tehnički opis najnovije ponude5.

  • Trogodišnja zaliha tinte1: Priložena je zaliha tinte jednakovrijedna zalihi od 82 uloška s tintom2
  • Iznimno povoljan ispis: Ispisujte do 8100 stranica crno-bijelo i 6500 u boji3
  • Nova generacija sustava punjenja tinte: Uživajte u jednostavnom dodatnom punjenju tinte bez nereda uz poboljšane bočice s tintom
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct i aplikacije: Ispisujte s mobilnih uređaja
  • 3-u-1: Ispis, kopiranje i skeniranje te ispis fotografija bez ruba

Dodatne informacije

Boja

CRNA

Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Printer Epson L3150, All in one, WiFi, A4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *