SKU: 6970995781410 Kategorije: , , ,

Robotski usisavač Roborock S6 Pure (Black)

5 out of 5
Cijena za gotovinu, uplatu na račun ili plaćanje pouzećem

452,00 EUR3.405,59 HRK

Iskazana cijena već sadrži popust od 7% za plaćanje gotovinom, uplatu na račun ili plaćanje pouzećem.
Cijena za kartično plaćanje

Rasprodano

Rasprodano

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 452,00 EUR3.405,59HRK
Fiksni tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Cijena dostave:5,00 € | 37,67 kn
za područje RH (osim za proizvode s posebnom tarifom)

NAPOMENE

Uređaji s napomenom ˝RASPRODANO˝ nisu dostupni za webshop narudžbu i/ili kupnju u poslovnicama

Prodajne cijene i zaliha na webshop-u ne odgovaraju cijenama i zalihama u poslovnicama.

 

Opis proizvoda

Algoritam adaptivnog usmjeravanja
Roborock S6 Pure može naučiti i razumjeti oblik svake sobe i prepreke u vašem domu, tako da što bolje može odabrati optimalan put za što učinkovitije čišćenje. Na primjer, očistit će hodnike po njihovoj duljini, a ne povlačenjem naprijed i natrag po njihovoj širini.

Čisti gdje želite
Opremljen laserskim senzorom visoke preciznosti koji se okreće pri 300 okr/min, vaš robot može stvoriti detaljnu mapu tlocrta s čak 98% točnosti. Lako će prepoznati vašu kuhinju od igraonice, spavaću sobu od dnevnog boravka i sl. Sada možete zakazati čišćenje pojedinačne sobe, više soba ili cijelog prostora.

Pametnije je brže
Roborock S6 Pure uvijek točno zna kamo ide. Koristeći snažne 32-bitne četverojezgrene procesore, slične onima koji se koriste za pametne telefone, lako će izračunati najučinkovitiji put za čišćenje svake sobe.

Optimalno čišćenje
Sustav čišćenja osmišljen je tako da snažan usisavač povuče svu prašinu u kantu za prašinu a mokra krpa detaljno obriše pod. Također, u mirovanju, robot neće ostaviti mrlje vode.

Selektivno čišćenje sobe
Odaberite određenu sobu ili više prostorija za trenutno čišćenje ili postavite raspored čišćenja različitih prostorija u različito doba dana.

Snaga usisavanja od 2000Pa
Uz usisnu snagu od 2000Pa koja će temeljito očistiti nečistoće, S6 Pure omogućuje i “multi-mode” kombinacija rada kako bi se optimizirao proces čišćenja i prilagodio ga Vašim preferencijama. Usisavač tako podržava moduse rada: tepih, tihi mod, brisanje, uravnotežen mod, Turbo i Max mod, a fleksibilno prebacivanje između različitih modova rada omogućuje jednostavnije čišćenje različitih vrsta površina.

Dugi vijek trajanja baterije
Izuzetno visok kapacitet baterije od 5200mAh pruža do 150 minuta neprekidnog rada, što je idealno za velike kuće i sve vrste podova.

Automatsko punjenje
Prije nego što se isprazni, Roborock S6 Pure automatski će se vratiti na punjenje i po punjenju nastaviti s čišćenjem.

Virtualna “no-go” zona i barijere
Zaštitite osjetljive površine ili mjesta koja ne želite očistiti tako da postavite virtualnu barijeru u aplikaciji i tako spriječite Roborock S6 da uđe u prostorije. Kako je upravljanje jednostavno kroz aplikaciju vašeg pametnog telefona, nije potrebno fizičko postavljanje magnetske vrpce ili ostalih dodataka.

14 Vrsta senzora
Širok raspon senzora osigurava nesmetano kretanje vašim domom. Tu se ubrajaju precizni laserski daljinomjer, infracrveni senzori padova koji neprestano pretražuju površine poput stepenica, senzor za tepih koji aktivira jaču snagu kad se robot nalazi na tepihu i još mnogo toga.

Tiho čišćenje
Izmjereno na 56db, Roborock S6 Pure izuzetno je tih i stvara buku kao što bi je primjerice stvorio razgovor, stoga ćete ga lako koristiti bez ometanja vaših životnih navika.

Jednostavna kontrola aplikacijom
Koristite Mi Home aplikaciju za zakazivanje čišćenja, spremanje mapa prostora, postavljanje neprohodne zonirane i virtualnih zidova, čišćenje zona, čišćenje točno određenog mjesta sobe, kontrolu smjera, nadzor u stvarnom vremenu i prilagođavanje. Kompatibilan je s Androidom, IOS-om i podržava Alexa glasovno upravljanje.

Detaljnije informacije

Brand