XIAOMI Mi Wifi AMPLIFIER PRO pojačivač signala

Cijena za gotovinu

179,00 kn

Cijena za kartice

193,32 kn

Cijena za gotovinu se primjenjuje kod plaćanja: gotovinom, virmanom i plaćanjem pouzećem.

BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 500,00 kn.

Šifra: 204480 Kategorije: ,

Opis

Koliko vam se puta dogodilo da vam nestane Wi-Fi signal u kući, jer je ruter na drugom kraju i signal se ne može probiti kroz nekoliko zidova. Ili ste sjeli na terasu na svježem zraku i uživate u svemu – osim u Wi-Fi bežičnoj mreži koje nema? Taj problem vrlo efikasno može riješiti originalni Xiaomi WiFi Amplifier Pro, pojačivač Wi-Fi signala, koji će preko 2×2 dBi antene preuzeti i pojačati Wi-Fi signal.

Ovaj uređaj crne boje i kompaktnih dimenzija napravit će upravo ono što vam treba – pojačati Wi-Fi signal i podići brzinu prijenosa podataka do čak 300 Mbps zahvaljujući spomenutim antenama. Ovaj je uređaj kompatibilan s praktički svim poznatim ruterima koji se prodaju u svijetu, tako da nećete imati problema s povezivanjem s matičnim ruterom vašeg telekom operatora.

Postupak spajanja je vrlo jednostavan, a sastoji se od samo tri koraka:

1. Uključite Xiaomi WiFi Amplifier Pro bliz vašeg rutera – zasvijetlit će žuta lampica
2. Skenirajte QR kod i instalirajte aplikaciju na vaš pametni telefon
3. Dodajte uređaj koji vam se pojavi na ekranu, lampice će zasvijetliti plavom bojom i uparivanje je završeno!

Naravno, logika nalaže da ćete ovaj pojačivač signala postaviti u dio kuće, stana, radnog ili drugog prostora gdje vam je signal vrlo slab i gdje ga želite pojačati i dalje proširiti. Ovaj postupak traje tek nekoliko minuta, a nakon toga, ali i za sitne novce ćete uživati u željenom Wi-Fi signalu brzine do 300 Mbps.

Odlična je vijest što na ovaj pojačivač signala možete istovremeno spojiti do 64 uređaja, tako da se na njega može spojiti cijela vaša obitelj sa svim različitim uređajima – pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima i drugim uređajima koji podržavaju Wi-Fi vezu. Da, bit će dovoljno i za vaše goste koje ste možda pozvali na vaše rođendansko slavlje 🙂

Dodatne informacije

Brand

Boja

CRNI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “XIAOMI Mi Wifi AMPLIFIER PRO pojačivač signala”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *